Сьогодні: 04 вересня 2010, 21:21

Комп'ютерна допомога в Саджавці :: т. +38(097)881-30-65 :: Безкоштовна консультація

Створити нову тему Відповісти  [ 16 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2
 Довіра - обов'язкова частина міцних стосунків? 
Автор Повідомлення
Конкретний писар
Конкретний писар

Повідомлення: 48
Повідомлення Re: Довіра - обов'язкова частина міцних стосунків?
Як ми багато вчому помиляємось ...думаючи що ми праві !!!!!!!!!!!!!!!

16 вересня 2009, 16:02
Профіль
Супермодератор
Супермодератор

Повідомлення: 307
обов"язкова частина - розуміння. а якщо його немає, то довіряй-не довіряй - немає значення...

09 січня 2010, 16:46
Профіль
Конкретний писар
Конкретний писар

Повідомлення: 24
Нарру Lucky написав:
обов"язкова частина - розуміння. а якщо його немає, то довіряй-не довіряй - немає значення...

Тут автор права. я можу додати ще одне своє кредо: ВСЕ ПОНЯТЬ - ВСЕ ПРОСТИТЬ. (вибачте, що на російській мові)

11 січня 2010, 20:06
Профіль
Щойно прибулий
Щойно прибулий

Повідомлення: 1
Ревнивість... Ще здавна люди називали її доказом Кохання. Але на скільки ця "істина" є правильною? По-моєму зовсім навпаки - ревнивість є доказом нашої недовіри до коханої людини та нашої невпевненості в собі. І хоча часто ми стараємося приховати нашу недовіру, вона все-одно помітна. Потрібно вірити коханій людині. Хоча, з іншої сторони, існує приказка - довіряй, але перевіряй. Тим-більше коли наслухаєшся "різних історій". Та все-таки найголовніше в стосунках - довіра. Кохання без довіри, коханням не назвеш. Це моя думка, і мене ще ніхто не переконав в цьому. Якщо ви не можете довіряти коханій людині, а вона вам, то як можна назвати це справжнім коханням?! Справжніми вірними почуттями...ні, однозначно ні.... В першу чергу справжні стосунки будуються на довірі, повазі, почуттях.... Коли є справжні почуття, зразу відчуваєш людині, і таке як недовіра пропадає... А навіть якщо в Вас виникає таке відчуття недовіри, то я думаю потрібно задуматись, чи це справді любов, і навіть якщо саме з Вашого боку сильні почуття, то чи справді ви потрібні своїй другій половинці, якщо відчуваєте, що він чи вона можуть вам зрадити.... Кохайтеся, бо ми того варті :))))

17 червня 2010, 17:05
Профіль
Засновник форуму
Засновник форуму

Повідомлення: 272
Марта написав:
Ревнивість... Ще здавна люди називали її доказом Кохання. Але на скільки ця "істина" є правильною? По-моєму зовсім навпаки - ревнивість є доказом нашої недовіри до коханої людини та нашої невпевненості в собі.
.... Кохайтеся, бо ми того варті :))))

Фактично любов і страх є є повними протилежностями.
Якщо хтось ревнує значить боїться втратити, тому виникає питання а що це за почуття тоді? А питання взагалі то спірне і почуття дійсно можуть бути, тільки в них присутній інформаційний шум, інородні об'єкти, які і створюють ці ревнощі.
Ввідкритим є питання довіри... що воно таке? Із чим його їсти... навіщо вона нам?

17 червня 2010, 17:47
Профіль ICQ WWW
Супермодератор
Супермодератор

Повідомлення: 307
Марта написав:
Ревнивість... Ще здавна люди називали її доказом Кохання. Але на скільки ця "істина" є правильною? По-моєму зовсім навпаки - ревнивість є доказом нашої недовіри до коханої людини та нашої невпевненості в собі. І хоча часто ми стараємося приховати нашу недовіру, вона все-одно помітна. Потрібно вірити коханій людині. Хоча, з іншої сторони, існує приказка - довіряй, але перевіряй. Тим-більше коли наслухаєшся "різних історій". Та все-таки найголовніше в стосунках - довіра. Кохання без довіри, коханням не назвеш. Це моя думка, і мене ще ніхто не переконав в цьому. Якщо ви не можете довіряти коханій людині, а вона вам, то як можна назвати це справжнім коханням?! Справжніми вірними почуттями...ні, однозначно ні.... В першу чергу справжні стосунки будуються на довірі, повазі, почуттях.... Коли є справжні почуття, зразу відчуваєш людині, і таке як недовіра пропадає... А навіть якщо в Вас виникає таке відчуття недовіри, то я думаю потрібно задуматись, чи це справді любов, і навіть якщо саме з Вашого боку сильні почуття, то чи справді ви потрібні своїй другій половинці, якщо відчуваєте, що він чи вона можуть вам зрадити.... Кохайтеся, бо ми того варті :))))

Знаєте, кажуть, "якщо ти задаєш собі питання чи ти ще любиш людину, то ти вже перестав її любити". так і з довірою - якщо ти починаєш задумуватись "вірю-не вірю", то вже, очевидно, не віриш, а лиш просто шукаєш виправдання. от тільки кому? можливо, собі?

02 липня 2010, 17:51
Профіль
Відображати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 16 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти: