|
|
|
|
Сьогодні: 09 вересня 2010, 15:52
|
Переглянути теми без відповідей | Переглянути активні теми
Комп'ютерна допомога в Саджавці :: т. +38(097)881-30-65 :: Безкоштовна консультація
Що робити коли нема роботи?
Що робити коли нема роботи?
| Автор |
Повідомлення |
|
IVANOCHKO
Засновник форуму
|
 Re: Що робити коли нема роботи?
naza12 написав: щось ця тема знову переходить в офтоп  Ця тема не може не заходити в офтоп... тому, що ми тут власне й офтопимо тому, що нема роботи.
| 18 листопада 2009, 11:35 |
|
 |
|
Нарру Lucky
Супермодератор
|
IVANOCHKO написав: naza12 написав: щось ця тема знову переходить в офтоп  Ця тема не може не заходити в офтоп... тому, що ми тут власне й офтопимо тому, що нема роботи. та ні, якраз робота є, але робити її ніхто не спішить. краще  , а от працювати - ніякого бажання. в мене тут такий списочок справ. а натхнення - нуль. 
_________________ життя тих, хто вміє сподіватись, сповнене щасливих несподіванок....
|
| 18 листопада 2009, 13:45 |
|
 |
|
IVANOCHKO
Засновник форуму
|
Прикол мабуть в тому, що насправді то не робота, а щось інше, може каторга у прямому розумінні? 
| 02 березня 2010, 22:26 |
|
 |
|
Undercover
АДМІНІСТРАТОР
|
IVANOCHKO написав: Прикол мабуть в тому, що насправді то не робота, а щось інше, може каторга у прямому розумінні?  йо нє, для мене інколи і поїсти це важка робота.. зара L2 перед усім. І не колище які будуть нижче коменти!!!
| 05 березня 2010, 11:54 |
|
 |
|
IVANOCHKO
Засновник форуму
|
Undercover написав: йо нє, для мене інколи і поїсти це важка робота.. зара L2 перед усім. І не колище які будуть нижче коменти!!! Я собі так думаю, якщо би тобі тижень не дав їсти або появилось щось круче L2 то він тоже став би для тебе важкою роботою ))
| 06 березня 2010, 12:39 |
|
|
Хто зараз онлайн |
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете додавати файли у цьому форумі
|
|