А ви знали, що на сайті села Саджавки є спеціальний розділ “Історія”?

Наш сайт засновано ще у 2008 році. Він переживав чимало змін і “переїздів”, але незмінною залишалсь його адреса sadzhavka.org.ua. Останній час все біьше інформації зосереджено в соціальних мережах, таких, наприклад, як Фейсбук, Твітер та інші, тому сайт села, як джерело інформації відійшов на другий план.

Сайт від самого початку створювався та підтримувався на громадських засадах, навіть ще до того, як були спроби випускати друковагу газету села. Він вже сам по собі стає нашою історією, і у великій мірі завдяки йому вдавалось в одному місці концетрувати інформацію навколо нашого із вами життя. На сайті ще й сьогодні можна знайти таку раритерну річ, як форум села.

Але одим із найціннішим його розділів є розділ “Історія”, який функціонує на базі Вікі-системи. Це можна сказати автономна система, яка межує поруч із самим сайтом села, та містить відсортовану Романом Гелемб’юком інформацію історичного характеру, яка на різних етапах ставала доступною.

Тому сьогодні всі кому цікава історія села Саджавки можуть досліджувати її саме тут.

Варто зазначити, що наповнення історичного порталу саджавки доступне всім бажаючим, як безпосередньо так і надавши нам будь які відомості, що мають історичну цінність.